FROKOST - 11.00 - 16.00

KROENS ÆGGEKAGE - SERVERES MED RØDBEDER, SENNEP, TOMATER, PURLØG, SMØR & RUGBRØD............................................... KR. 169,-
KROENS STJERNESKUD - 2 STEGTE RØDSPÆTTEFILETER, ASPARGES, REJER, SERVERES PÅ RISTET BRØD......................................... KR. 189,-
STJERNESKUD DELUXE - STEGTE OG DAMPET RØDSPÆTTEFILETER, OG VARMRØGET LAKS, ASPARGES, REJER,
SERVERES PÅ RISTET BRØD.............................................................................................................................................................................................................. KR. 219,-
PARISERBØF DELUXE - CAPERS, LØG, PEBERROD, SYLTET RØDBEDER, ÆGGEBLOMME & GROVE FRITTER......................................... KR. 219,-
FROKOST BØF AF OKSEFILET - STEGTE KARTOFLER, SALAT & KRYDDERSMØR................................................................................................... KR. 239,-
(TILLÆG FOR BEARNAISE SAUCE 35,-)
WIENERSCHNITZEL - POMMES SAUTÉS, ÆRTE FRANCAISE, SKYSAUCE & WIENERDRENG........................................................................... KR. 219,-

3 RETTERS FROKOSTMENU............................................................................................................................................................................................................ KR. 289,-
VARMRØGET KATRINEDAL LAKS SENNEPSCREME SPRØD SALAT & BRØD
FROKOSTBØF STEGTE KARTOFLER MED GRØN SALAT & KRYDDERSMØR
HJEMMELAVET IS MED CHOKOLADESTYKKER & FRISK FRUGT

AFTEN - 16.00 - 20.00

FORRETTER

Rejecocktail - Serveret med brd og smør.......................................................................................................................................................................... KR. 119,-

Stor hjemmelavet tartelet - Høns i asparges.................................................................................................................................................................. KR. 89,-
Laksetatar på salatbund - Syltede rødløg, krydderurtemix, urtomayo, serveres friskbagt brød................................................ KR. 119,-

HOVEDRETTER

Signes Gryde - Medaljoner af svinemørbrad i krydret paprikasauce, stegte kartofler & asier.................................................... KR. 219,-

Stjerneskud Deluxe - Rødspættefileter, laks, asparges, rejer, serveres på ristet brød........................................................................ KR. 219,-

Wienerschnitzel - Pommes sautés, ærter francaise, skysauce & wienerdreng...................................................................................... KR. 249,-

Tillæg bearnaise pr/prs 35,-

Velfærdskyllinge Filet - Krydderbagte rodfrugter – revet gulerod med citronskal.............................................................................. KR. 229,-
Medaljoner af oksemørbrad (200 gram) - Stegte krydderkartofler, årstidens grønt & cognacsauce.................................. KR. 279,-
Tillæg for 300 gram 69,- & Tillæg for 500 gram 129,-

DESSERTER

Chokoladefondant - Havtorn & vanillieis........................................................................................................................................................................... KR. 119,-

Pandekager med is............................................................................................................................................................................................................................ KR. 119,-

Hjemmelavet is, med frisk frugt................................................................................................................................................................................................ KR. 109,-

MENUER AFTEN:
KROMENU................................................................................................................................................................................................................................................. KR. 389,-
KLASSISK REJECOCKTAIL SERVERES MED HJEMMELAVET BRØD
WIENERSCHNITZEL, MED POMMES SAUTÉS, ÆRTE FRANCAISE, SKYSAUCE & WIENERDRENG
HJEMMELAVET IS MED FRISK FRUGT

STJERNEMENU....................................................................................................................................................................................................................................... KR. 299,-
STJERNESKUD DELUXE, STEGTE OG DAMPET RØDSPÆTTEFILETER, MED VARMRØGET, LAKS, ASPARGES, REJER,
SERVERES PÅ RISTET BRØD
PANDEKAGER MED IS, & FRISK FRUGT
BONDEMENU........................................................................................................................................................................................................................................... KR. 279,-
SIGNES GRYDE - MEDALJONER AF SVINEMØRBRAD I KRYDRET PAPRIKASAUCE, STEGTE KARTOFLER & ASIER
HJEMMELAVET IS & FRISK FRUGT
SÆSONMENU (Fra 19/4-2023)................................................................................................................................................................................................... KR. 399,-
LAKSETATAR PÅ SALATBUND, SYLTEDE RØDLØG, KRYDDERURTEMIX, URTEMAYO, SERVERES MED FRISKBAGT BRØD
STEAK AF OKSEMØRBRAD 200 G, STEGTE KRYDDERKARTOFLER, ÅRSTIDENS GRØNT, & COGNACSAUCE
CHOKOLADE FONDANT, VANILLIEIS & FRISKE FRUGTER
TILLÆG 300 GRAMS OKSEMØRBRAD 79,-
TILLÆG 500 GRAMS OKSEMØRBRAD 119,-