HENT ALLE RETTER UD AF HUSET - KLIK HER
Forretter
- Stor sprød tartelet med høns i asparges.
Kr. 59,-
- Cremet jordskokkesuppe med sprød bacon
og pesto.
Kr. 69,- - Kroens rejecocktail.
Kr. 89,- - Lakseroulade med urtecreme og friske urter.
Kr. 79,- - Hellefisk bagt med nøddesmør, hertil friseé og citrusvinaigrette.
Kr. 79.- - Duet af laks fra Kathrinedal Røgeri.
Kr. 89,- - Røget dyrekølle med marinerede svampe og pesto.
Kr. 89,-
Hovedretter
- Kalvesteg stegt som vildt, surt, sødt, waldorfsalat, brune og hvide kartofler & sauce
Kr. 199,- - Farseret ungehanebryst med pimentsauce, persille kartofler & grøntsagssauté.
Kr. 219,- - Helstegt oksefilet med pommes rissolles, ristede grøntsager & rødvinssauce.
Kr. 219,- - Rosastegt kalveryg med timiankartofler, sæson grøntsager og madagaskar pebersauce.
Kr. 249,- - Dansk oksemørbrad med krydderstegte kartofler, ristede svampe, sæson grøntsager & cognacsauce.
Kr. 269,- - Krydderstegt dyrefilet med honningbagte rodfrugter, krydderstegte kartofler & portvinssauce.
Kr. 309,-
Desserter
- Citronfromage med flødeskum & pynt.
Kr. 69,- - Kroens hjemmelavede parfaitis med chokoladestykker og frisk frugt.
Kr. 79,- - Kroens hjemmelavede islagkage med 3 slags is & nøddebunde.
Kr. 89,- - Tunesisk mandelkage med nougatcreme, skovbærcoulis og karamel.
Kr. 79,- - Gateau Macel med råmarinerede bær.
89,- bær. - Dessertbord med udvalg af fromage, kage, is & frugt.
Kr. 109,-
Frokost Anretning
Marinerede sild med karrysalat & løg
***
Lun rødspættefilet med citron & remoulade
***
Kyllingesalat med bacon & oliven
***
Lun leverpostej med bacon, rødbeder & champignon
***
Ostebræt med syltede nødder
***
Serveret med rugbrød, surdejsbrød & smør
***
min. 10 personer.......................... 279,-
Frokost Buffet
Marinerede sild med karrysalat & løg
***
Lun rødspættefilet med citron & remoulade
***
Varmrøget laks med sennepsdressing & urter
***
Tartelet med høns i asparges
***
Lun leverpostej med bacon, rødbeder & champignon
***
Svinemørbrad ala creme med asier
***
Ostebræt med syltede nødder
***
Frugttærte med vanillecreme
***
Serveret med rugbrød, surdejsbrød & smør
***
min 10 personer......................... 269,-
Menu 1
Varmrøget laks
Med sennepscreme & friske krydderurter
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Krydderstegt Kalveryg
Med små stegte kartofler, årstidens grøntsager, rødvinssauce & sæson salat
***
Belgisk chokoladekage
Med hvid chokoladecreme & råmarinerede bær
***
min 6 personer............................ 359,-
Menu 3
Røget dyrekølle
Med balsamiceglace, ristede mandler & friseé
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Helstegt oksefilet
Med ovnstegte kartofler, årstidens salat med frugter, stegte grøntsager & Madagaskar pebersauce
***
Gateau Macel
Med råmarinerede bær
***
min 6 personer....................... 349,-
Menu 2
Tun mousse i nye klæder
Med rejer, feldsalat & citroncreme
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Kalv som vildt
Med flødesauce, persillekartofler, surt, sødt &
waldorfsalat
***
Kroens hjemmelavede parfaitis
Med chokoladestykker & frisk frugt
***
min 6 personer................................ 329,-
Menu 4
Koldrøget laks fra Kathrinedal
Med fenikelcrudité, peberrodscreme & krydderurter
Serveret med surdejsbrød & smør
***
Krydderstegt oksemørbrad
Med små kartofler, ristede grøntsager, bagte gulerødder & cognacsauce
***
Karamel panna cotta
Citroncreme, kramamel & nødder
***
min 6 personer...........................399,-