MAD UD AF HUSET

Hos Signesminde Kro kan du også få din mad med dig hjem. En hverdagsaften, nemt til familien, det lille arrangement eller den helt store fest. Vi klarer det hele for dig – så det eneste du skal sørge for, er dine gæster. Bestil fra vores menukort eller ring og hør nærmere om hvilke lækre retter vi kan tilbyde.

Frokost

Det kolde køkken

Smørrebrødssnitter

28,-

Højbelagt smørrebrød

35,-

Franskbrød med rullepølse eller ost

35,-

Stjerneskud med stegt & dampet rødspættefilet

100,-

Stjerneskud de luxe

med 2 stegte & 1 dampet rødspættefilet, rejer, cavair & salat

130,-

Pølsebord med 6 forskellige pølser, brød & smør

100,-

Frokosttallerken med fisk, kolde retter ost & sødt

130,-

Charcuteribræt med pølser, patë, sylterier & oste

130,-

Frokost til virksomheder – Bestil senest dagen før

Her er et udpluk af nogle af vores populære retter:

  • Snitter, pr. stk. – 28,-
  • Franskbrød m/ ost eller pålæg – 35,-
  • Uspecificeret smørrebrød, pr. stk – 35,-
  • Stjerneskud – 100,-
Forretter

Sprøde tarteletter med høns i asparges (2 stk.)

48,-

Klassisk rejecocktail med flütes

68,-

Dansk røget ørred med flødestuvet spinat & flütes

68,-

Parmaskinke med chilimarineret melon & flütes

68,-

Citrus kyllingesoufflé i noritang med sprød chorizo

68,-

Lakseroulade med krydderdressing

68,-

Duet af varmrøget katrinedal laks med sprød slør

75,-

Fisketallerken med 3 af årstidens fiskespecialiteter

75,-

Tapastallerken med symfoni af fisk, fugl, vildt & ost

78,-

Supper

Klar suppe med boller & urter

48,-

Aspargessuppe med kødboller

48,-

Fransk løgsuppe med ostecruton

48,-

Krydret gullashsuppe med urter & oksekød

55,-

Hovedretter

Gl. daws oksesteg af culotte med glaceret perleløg, grønsager, skysauce & surt

160,-

Kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt, waldorfsalat, kartofler & sauce

160,-

Kryddermarineret svinefilet med flødekartofler, paprikasauce, friske grønsager & sæsonsalat

160,-

Langtidsstegt sødmælkskalveculotte med stegte kartofler, sæsongrønsager, grøn salat & timiansauce

170,-

Lammekølle stegt med hvidløg, hertil ratatouille, timiankartofler, sæsonsalat & skysauce

180,-

Helstegt oksefilet med pommes rissolles, ristede grønsager, sæsonsalat & rødvinssauce

190,-

Rosastegt kalvefilet med flødekartofler, bagte urter, sæsonsalat & svampesauce

188,-

Dansk oksemørbrad med krydderstegte kartofler, kålsymfoni & anissky

218,-

Krydderstegt dyrefilet med ristede svampe, sæson grønt, timian kartofler & brombærsky

218,-

Dessert

Citronfromage med flødeskum & pynt

50,-

Årstidens frugttærte med vanillecremé

50,-

Årstidens frugter i råcremé

50,-

Hjemmelavet isrand med chokolade & friske frugter

60,-

Gateau Macel med hvid chokocremé & råmarineret bær

60,-

Tunesisk mandelkage med nougatcreme & vanillepocheret ananas

65,-

Mørk chokolademoussé med bund af mandelkage

65,-

Ostebord med 3 slags oste & syltede nødder

65,-

Dessertbord med udvalg af fromage, kage, frugt & is (min. 20 couv.)

85,-

Natmad

Frikadeller med kold kartoffelsalat

50,-

Forskelligt udvalg af supper med flütes

45,-

Grønsagstærter med grøn salat

55,-

Biksemad med rugbrød & rødbeder

55,-

Helstegt skinke med grøn salat, dressing & flütes

62,-

Pølsebord med 5 slags pølser serveret med brød, rugbrød & sylterier

65,-

Menuer

Menu 1

Varmrøget laks
fra Katrinedal med sennepscremé & sprød slør

***

Krydderstegt kalvefilet 
med små stegte kartofler, årstidens grønsager, rødvinssauce & spicy bønnesalat

***

Fransk trøffelkage 
med hvid chokoladecremé & Råsyltede bær

265,-

Menu 2

Marineret tigerrejer
på spyd med spicy æblesalsa

***

Langtidsstegt amerikansk okse
med små stegte kartofler med timian & hvidløg, bagte grønsager, tomatsalat & madagaskarpebersauce

***

Mørk chokolade brownie
med syltet ananas & vanilleis

265,-

Menu 2

Marineret tigerrejer
på spyd med spicy æblesalsa

***

Langtidsstegt amerikansk okse
med små stegte kartofler med timian & hvidløg, bagte grønsager, tomatsalat & madagaskarpebersauce

***

Mørk chokolade brownie
med syltet ananas & vanilleis

265,-

Menu 3

Tunmoussé
i nye klæder med rejer, feldsalat & citroncremé

***

Sødmælks kalveculotte
med flødesauce, persillekartofler, surt, sødt & waldorfsalat

***

Hjemmelavet is
med chokoladestykker hertil friske frugter

255,-

Menu 4

Kyllingesoufflé
i noritang med sprød chorizo & små salater

***

Helstegt oksefilet
med ovnstegte kartofler, årstidenssalat med frugter, stegte grønsager & kold bearnaisecremé

***

Årstidens frugttærte
med marcipankant, friske frugter & vanillecremé

265,-

Menu 5

Lys fiskesoufflé
på bund af sprød salat & rejer

***

Farseret unghanebryst
med mild pebersauce, timiankartofler, hvedekernesalat, tzaziki & grøn salat med friske spirer

***

Chokolade Duét
Hvid & mørk chokolademoussé med rugbrødsbund & bærkompot

265,-

Menu 6

Røget laksetatar
med fennikkelcrudité, capers & rødløg

***

Krydderstegt krondyrfilet
med små kartofler, ristede grønsager, svampesauce & bagte gulerødder

***

Chokoladechok kage
Dobbeltmoussé & syltede frugter

300,-

Buffet

Frokost Buffet

Marineret sild med karrysalat & løg – Gravad laks med sennepsdressing & asparges –  Kyllingesalat med bacon & oliven –  Lun leverpostej med bacon & champignon –  Svinemørbrad á la cremé med asier –  Grøn salat –  2 slags oste med druer –  Rugbrød, flütes & smør

195,-

Buffet 1

Varmrøget laks
fra Katrinedal med urtecremé & små salater

***

Citrus fiskesoufflé med krebs
på bund af hvedekerner & rejer

***

Amerikansk okse
med rosmarin & hvidløg

***

Kold bearnaisecremé
og ovnstegte kartofler

***

Pesto pasta med kerner
med bagte grønsager

***

Årstidens grønne salat
med melon

***

Årstidens frugttærte
med marcipankant & vanillecremé

260,-

Buffet 2

Kyllingesalat
med sprød chorizo & små salater

***

Fisketerrine
med krydderurtecremé & rejer

***

Helstegt oksefilet
stegt med grovpeber & timian

***

Ovnbagte kartofler
Årstidenssalat med frugter

***

Stegte grønsager
og pebersauce

***

Råmarinerede grønsager 
med friske krydderurter

***

Tunesisk mandelkage
med vanillecremé

***

Frugtsalat
med råcremé

275,-

Vælg selv tapas                                                       

  • Thai tigerrejer med spicy æblesalsa
  • Røget laksetatar med krydderurter & sennep
  • Katrinedal laks med mild sennepscreme & ærteskud
  • Bagt hellefisk med nøddesmør & citrus
  • Røget krondyr kølle med saltbagte mandler
  • Spansk serano med chili melon
  • Yakatori kylling med syltede rødløg
  • Fyensland skinke med bagte cherrytomater
  • Bønnesalat med parmaskinke

                   Lune retter

  • Kalvemedallion med bløde løg
  • Svinemørbrad med bacon & urter
  • Langtidsstegt kalveculotte med middelhavskartofler

 

 

  • Dansk brie med devils jam
  • Digekrone med syltede nødder
  • Blå st. Clemens med syltede løg
  • Tunesisk mandelkage med vanillecreme
  • Panna cotta med skovbær
  • Mazarin med kokoscreme
  • Mørk chokoladekage med lakridscreme

 

Den lette 5-7 retter

Den store 7-10 retter

 

Pris

5 retter                                                            200,-

6 retter                                                            215,-

7 retter                                                            230,-

8 retter                                                            245,-

9 retter                                                            260,-

10 retter                                                          275,-