FROKOSTKORT

Højbelagt smørrebrød
æg & rejer – lun rødspættefilet – roastbeef – rullepølse –
hamburgerryg – leverpostej

50,-

Franskbrød med ost eller rullepølse
højbelagt franskbrød med forskellig pynt

50,-

Kroens æggekage
Serveret i pande med rødbeder, sennep, tomater,
purløg, rugbrød og sprød bacon.

120,-

Biksemad med spejlæg
Kroens hjemmelavede, med 2 spejlæg, rugbrød og rødbeder.

120,-

Stjerneskud
Serveret på ristet brød med stegt og dampet rødspætte, salat, asparges, rejer og laks.

130,-

Pariserbøf
Serveret med rødbeder, peberrod, løg, capers & æggeblomme.

130,-

Varmrøget laksesalat
årstidens salat med varmrøget laks, pesto & feta
serveret med brød & smør

130,-

Frokosttallerken
Med udvalg af fisk, kolde retter, ost og sødt hertil brød og smør.

150,-

Stegt flæsk
serveret med kartofler, persillesauce,
rødbeder & æblekompot

160,-

Frokostbøf
Bøf af velhængt oksefilet, serveret med salat, stegte kartofler & kryddersmør.

160,-

Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautés, ærter francaise og skysauce.

200,-

Bøf bearnaise
Af 200g velhængt oksefilet serveret med fritter, bearnaise & årstidens salat

200,-

Kro anretning (Min. 2 couverter)
marineret sild med karrysalat, rødspættefilet med remoulade,
mørbrad a la cremé, oste & æblekage

200,-

 

 

3 retters frokostmenu

 kryddersild
med karrysalat, løg & capers

Eller

Varmrøget laks
– fra Katrinedal med sprøde salater & sennepscreme

***

Frokostbøf
med stegte kartofler, grøn salat og kryddersmør

***

Camembert frit
med solbærsyltetøj

Eller

Hjemmelavet is
med chokolade og friske frugter

200,-

DET SØDE

Smørbagte småkager

15,-

Nøddehorn
Dyppet i mørk chokolade.

22,-

Signe’s kringle
Hjemmelavet kringle med remonce & creme

30,-

Kroens æblekage
Med makroner & flødeskum

40,-

AFTENKORT

Kromenu

Rejecocktail
Serveret med brød & smør

***

Wienerschnitzel
med pommes saute´s, skysauce,ærter francaise &
wienerdreng

***

Hjemmelavet is
serveret med friske frugter

295,-

Sommermenu

Fyensland skinke
melon – mozzerella – pesto – små salater

***

Dansk Oksemørbrad
knuste kartofler – okseglace – spæde sommergrønsager

***

Jordbær Romanoff
Cointreau – jordbær – appelsin – vaniljeis

 

330,-

Vinmenu 3 gl. 175,-

FORRETTER

Fyensland skinke
melon – mozzerella – pesto – små salater

90,-

Pocheret æg
med grønne asparges & hollandaise

90,-

Rejecocktail
salat – dressing – caviar – rejer – asparges – citron

90,-

Varmrøget laks

ristet brød – sauce blanquet – krydderurter

90,-

HOVEDRETTER

Signe´s gryde
Medailloner af svinemørbrad i krydret sauce serveret med stegte kartofler og asier

170,-

Wienerschnitzel
Med pommes sautés, flødesauce & ærter francaise

200,-

Stjerneskud de Luxe
Rødspættefileter, laks, asparges & rejer på ristet brød

185,-

Stegt rødspætte
serveret med hvide kartofler, persillekartofler &
forårsgrønsager

210,-

Stegt flæsk ad libitum
serveret med kartofler, persillesauce,
syltede rødbeder & æblekompot

230,-

Steak bearnaise
serveret med grovefritter & spæde sommergrønsager

ca. 225g – 250,-

ca. 325g – 350,-

Oksemørbrad
knuste kartofler – okseglace – spæde sommergrønsager

240,-

Stegte ål
serveret med stuvede kartofler, syltede agurker,
citron & persille

320,-

DESSERTER

Hjemmelavet is
serveret med friske frugter

75,-

Pandekager med is
Hjemmelavede pandekager. Serveret med vaniljeis & chokoladesauce

75,-

Sommer fragilité
lakrids – havtorn – fragilité

80,-

Jordbær Romanoff
cointreau – jordbær – appelsin – vanilje is

90,-

BØRNEMENU

 

Rødspættefilet med pommes frites
serveret med remoulade & friske grønsager

70,-

Spaghetti bolognaise
serveret med frisk ost på toppen

70,-

Hakkebøf med bearnaise
serveret med pommes frites & salat

90,-

 

Børneisdessert
med frisk frugt

50,-

Pandekager
med is og chokoladesauce

60,-

Spørgsmål vedr. allergener kan besvares ved henvendelse