FROKOSTKORT

Højbelagt smørrebrød
æg & rejer – lun rødspættefilet – roastbeef – rullepølse –
hamburgerryg – leverpostej

50,-

Franskbrød med ost eller rullepølse
højbelagt franskbrød med forskellig pynt

50,-

Kroens æggekage
Serveret i pande med rødbeder, sennep, tomater,
purløg, rugbrød og sprød bacon.

120,-

Biksemad med spejlæg
Kroens hjemmelavede, med 2 spejlæg, rugbrød og rødbeder.

120,-

Stjerneskud
Serveret på ristet brød med stegt og dampet rødspætte, salat, asparges, rejer og laks.

130,-

Pariserbøf
Serveret med rødbeder, peberrod, løg, capers & æggeblomme.

130,-

Varmrøget laksesalat
årstidens salat med varmrøget laks, pesto & feta
serveret med brød & smør

130,-

Frokosttallerken
Med udvalg af fisk, kolde retter, ost og sødt hertil brød og smør.

150,-

Stegt flæsk
serveret med kartofler, persillesauce,
rødbeder & æblekompot

160,-

Frokostbøf
Bøf af velhængt oksefilet, serveret med salat, stegte kartofler & kryddersmør.

160,-

Wienerschnitzel
Serveret med pommes sautés, ærter francaise og skysauce.

200,-

Bøf bearnaise
Af 200g velhængt oksefilet serveret med fritter, bearnaise & årstidens salat

200,-

Kro anretning (Min. 2 couverter)
marineret sild med karrysalat, rødspættefilet med remoulade,
mørbrad a la cremé, oste & æblekage

200,-

 

 

3 retters frokostmenu

 kryddersild
med karrysalat, løg & capers

Eller

Varmrøget laks
– fra Katrinedal med sprøde salater & sennepscreme

***

Frokostbøf
med stegte kartofler, grøn salat og kryddersmør

***

Camembert frit
med solbærsyltetøj

Eller

Hjemmelavet is
med chokolade og friske frugter

200,-

DET SØDE

Smørbagte småkager

15,-

Nøddehorn
Dyppet i mørk chokolade.

22,-

Signe’s kringle
Hjemmelavet kringle med remonce & creme

30,-

Kroens æblekage
Med makroner & flødeskum

40,-

AFTENKORT

Kromenu

Tartelet
Med høns i asparges

***

Wienerschnitzel
Med pommes saute´s, flødesauce & ærter francaise

***

Hjemmelavet skovbærparfait
serveret med friske bær

295,-

Vintermenu

Håndpillede rejer
med saltet agurk – karse – citrusmayo

***

Engelsk bøf
af rib eye, serveret med persillekartofler,
bløde løg, flødesauce & surt

***

Mazerin & Pistacie
Hvid chokolade – Kastbergis – kage – lemoncurd

 

330,-

Vinmenu 3 gl. 175,-

FORRETTER

Stor sprød tartelet
med høns i asparges

65,-

Håndpillede rejer
med saltet agurk – karse – citrusmayo

90,-

Rejecocktail
salat – dressing – caviar – rejer – asparges – citron

90,-

Symfoni af røget laks
med urtemayo – frisésalat – rugbrødscrumble

95,-

HOVEDRETTER

Signe´s gryde
Medailloner af svinemørbrad i krydret sauce serveret med stegte kartofler og asier

170,-

Wienerschnitzel
Med pommes sautés, flødesauce & ærter francaise

200,-

Stjerneskud de Luxe
Rødspættefileter, laks, asparges & rejer på ristet brød

185,-

Vildtgryde
serveret med asier, tyttebær, waldorfsalat, hvide &
brunede kartofler

185,-

Stegt flæsk ad libitum
serveret med kartofler, persillesauce,
syltede rødbeder & æblekompot

230,-

Okse Rib-eye
serveret med pebersauce, smørstegte kartofler &
årstidens grøntsager
Bearnaise sauce +20,-

ca. 225 g – 250,-

ca. 325 g – 325,-

Engelsk bøf
af rib eye, serveret med persillekartofler,
bløde løg, flødesauce & surt

230,-

DESSERTER

Hjemmelavet skovbærparfait
med friske bær

70,-

70,-

Pandekager med is
Hjemmelavede pandekager. Serveret med vaniljeis & chokoladesauce

70,-

Chokolade fondant
serveret med Kastberg vanille is

80,-

Mazerin & Pistacie
Hvid chokolade – Kastbergis – kage – lemoncurd

90,-

BØRNEMENU

 

Rødspættefilet med pommes frites
serveret med remoulade & friske grønsager

70,-

Spaghetti bolognaise
serveret med frisk ost på toppen

70,-

Hakkebøf med bearnaise
serveret med pommes frites & salat

90,-

 

Børneisdessert
med frisk frugt

50,-

Pandekager
med is og chokoladesauce

60,-