MAD UD AF HUSET

Hos Signesminde Kro kan du også få din mad med dig hjem. En hverdagsaften, nemt til familien, det lille arrangement eller den helt store fest. Vi klarer det hele for dig – så det eneste du skal sørge for, er dine gæster. Bestil fra vores menukort eller ring og hør nærmere om hvilke lækre retter vi kan tilbyde.

Frokost

Det kolde køkken

Smørrebrødssnitter

25,-

Højbelagt smørrebrød

35,-

Franskbrød med rullepølse eller ost

35,-

Stjerneskud med stegt & dampet rødspætte

88,-

Pølsebord med 6 forskellige pølser, brød & smør

98,-

Frokosttallerken med fisk, kolde retter ost & sødt

118,-

Charcuteribræt med pølser, patë, sylterier & oste

128,-

Frokost til virksomheder – Bestil senest dagen før

Her er et udpluk af nogle af vores populære retter:

  • Snitter, pr. stk. – 24,-
  • Franskbrød m/ ost eller pålæg – 30,-
  • Uspecificeret smørrebrød, pr. stk – 35,-
  • Stjerneskud – 88,-
Forretter

Sprøde tarteletter med høns i asparges (2 stk.)

48,-

Klassisk rejecocktail med flütes

68,-

Dansk røget ørred med flødestuvet spinat & flütes

68,-

Parmaskinke med chilimarineret melon & flütes

68,-

Citrus kyllingesoufflé i noritang med sprød chorizo

68,-

Lakseroulade med krydderdressing

68,-

Duet af varmrøget katrinedal laks med sprød slør

75,-

Fisketallerken med 3 af årstidens fiskespecialiteter

75,-

Tapastallerken med symfoni af fisk, fugl, vildt & ost

78,-

Supper

Klar suppe med boller & urter

48,-

Aspargessuppe med kødboller

48,-

Fransk løgsuppe med ostecruton

48,-

Krydret gullashsuppe med urter & oksekød

55,-

Hovedretter

Gl. daws oksesteg af culotte med glaceret perleløg, grønsager & skysauce

158,-

Kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt & waldorfsalat

158,-

Kryddermarineret svinefilet med flødekartofler & friske grønsager

158,-

Langtidsstegt sødmælkskalveculotte med stegte kartofler, sæsongrønsager & timiansauce

168,-

Lammekølle stegt med hvidløg, hertil ratatouille, timiankartofler & skysauce

178,-

Helstegt oksefilet med pommes rissolles, ristede grønsager & rødvinssauce

188,-

Rosastegt kalvefilet med flødekartofler, bagte urter & svampesauce

188,-

Dansk oksemørbrad med krydderstegte kartofler, kålsymfoni & anissky

218,-

Krydderstegt dyrefilet med ristede svampe & brombærsky

218,-

Dessert

Citronfromage med flødeskum & pynt

48,-

Årstidens frugttærte med vanillecremé

48,-

Frugter i råcremé

48,-

Hjemmelavet isrand med chokolade & friske frugter

58,-

Gateau Macel med hvid chokocremé & råmarineret bær

58,-

Tunesisk mandelkage med nougatcreme & vanillepocheret ananas

62,-

Mørk chokolademoussé med bund af mandelkage

62,-

Ostebord med 3 slags oste & syltede nødder

62,-

Dessertbord med udvalg af fromage, kage, frugt & is (min. 20 couv.)

82,-

Natmad

Frikadeller med kold kartoffelsalat

50,-

Forskelligt udvalg af supper med flütes

45,-

Grønsagstærter med grøn salat

55,-

Biksemad med rugbrød & rødbeder

55,-

Helstegt skinke med grøn salat, dressing & flütes

62,-

Pølsebord med 5 slags pølser serveret med brød, rugbrød & sylterier

65,-

Menuer

Menu 1

Varmrøget laks
fra Katrinedal med sennepscremé & sprød slør

***

Krydderstegt kalvefilet 
med små stegte kartofler, årstidens grønsager, rødvinssauce & spicy bønnesalat

***

Fransk trøffelkage 
med hvid chokoladecremé & Råsyltede bær

258,-

Menu 2

Marineret tigerrejer
på spyd med spicy æblesalsa

***

Langtidsstegt amerikansk okse
med små stegte kartofler med timian & hvidløg, bagte grønsager, tomatsalat & madagaskarpebersauce

***

Mørk chokolade brownie
med syltet ananas & vanilleis

258,-

Menu 2

Marineret tigerrejer
på spyd med spicy æblesalsa

***

Langtidsstegt amerikansk okse
med små stegte kartofler med timian & hvidløg, bagte grønsager, tomatsalat & madagaskarpebersauce

***

Mørk chokolade brownie
med syltet ananas & vanilleis

258,-

Menu 3

Tunmoussé
i nye klæder med rejer, feldsalat & citroncremé

***

Sødmælks kalveculotte
med flødesauce, persillekartofler, surt, sødt & waldorfsalat

***

Hjemmelavet is
med chokoladestykker hertil friske frugter

258,-

Menu 4

Kyllingesoufflé
i noritang med sprød chorizo & små salater

***

Helstegt oksefilet
med ovnstegte kartofler, årstidenssalat med frugter, stegte grønsager & kold bearnaisecremé

***

Årstidens frugttærte
med marcipankant, friske frugter & vanillecremé

258,-

Menu 5

Lys fiskesoufflé
på bund af sprød salat & rejer

***

Farseret unghanebryst
med mild pebersauce, timiankartofler, hvedekernesalat, tzaziki & grøn salat med friske spirer

***

Chokolade Duét
Hvid & mørk chokolademoussé med rugbrødsbund & bærkompot

258,-

Menu 6

Røget laksetatar
med fennikkelcrudité, capers & rødløg

***

Krydderstegt krondyrfilet
med små kartofler, ristede grønsager, svampesauce & bagte gulerødder

***

Chokoladechok kage
Dobbeltmoussé & syltede frugter

288,-

Buffet

Frokost Buffet

Marineret sild med karrysalat & løg – Gravad laks med sennepsdressing & asparges –  Kyllingesalat med bacon & oliven –  Lun leverpostej med bacon & champignon –  Svinemørbrad á la cremé med asier –  Grøn salat –  2 slags oste med druer –  Rugbrød, flütes & smør

188,-

Buffet 1

Varmrøget laks
fra Katrinedal med urtecremé & små salater

***

Citrus fiskesoufflé med krebs
på bund af hvedekerner & rejer

***

Amerikansk okse
med rosmarin & hvidløg

***

Kold bearnaisecremé
og ovnstegte kartofler

***

Pesto pasta med kerner
med bagte grønsager

***

Årstidens grønne salat
med melon

***

Årstidens frugttærte
med marcipankant & vanillecremé

250,-

Buffet 2

Kyllingesalat
med sprød chorizo & små salater

***

Fisketerrine
med krydderurtecremé & rejer

***

Helstegt oksefilet
stegt med grovpeber & timian

***

Ovnbagte kartofler
Årstidenssalat med frugter

***

Stegte grønsager
og pebersauce

***

Råmarinerede grønsager 
med friske krydderurter

***

Tunesisk mandelkage
med vanillecremé

***

Frugtsalat
med råcremé

268,-